Casa de pariuri Gamebookers

Gamebookers au fost prima casa de pariuri online care a primit jucatori romani si care a introdus in oferta de pariuri liga 1 de fotbal. De atunci si pana acum Gamebookers a fost mereu aproape de romani prin ofertele si promotiile speciale de care pariorii din Romania s-au bucurat. Desi intre timp au aparut multe alte case de pariuri, Gamebookers a ramas una dintre cele mai serioase case de pariuri de pretutindeni oferind in continuare servicii ireprosabile la standarde ridicate.

Bonus Gamebookers – 200 RON
Valoarea bonusului Gamebookers este de 100% din primul depozit pana la 200 RON. Pe scurt si pe intelesul tuturor, daca depuneti 30 RON mai primiti inca 30 RON bonus, sau daca depuneti 200 RON primiti inca 200 RON

Gamebookers este probabil cea mai cunoscuta casa de pariuri din Romania remarcandu-se prin cotele si oferta bogata de pariuri disponibile pe site. Sistemele de plata sunt printre cele mai performante din domeniu, cei de la Gamebookers se lauda ca iti poti retrage castigurile prin transfer bancar, in doar o zi lucratoare. Nu ramane decat sa-ti pui la punct un “bagaj de cunostinte sportive” si sa incepi sa pariezi cu Gamebookers.

Unul dintre avantajele casei de pariuri gamebookers este meniul foarte usor de utilizat. Un dezavantaj al casei de pariuri Gamebookers este lipsa transmisiunilor sportive live precum gasim la Bwin sau Bet365.

Cuvinte cheie in pagina: , , ,

Comentariile sunt inchise.