PartyPoker

La PartyPoker veti gasi cel mai mare numar de jucatori, si va veti bucura de un numar record de freeroll-uri (turnee cu premii si intrare gratuita) oferite zilnic. Softul PartyPoker s-a dovedit usor de utilizat chiar de catre jucatorii incepatori, si tot pentru acestia din urma PartyPoker ofera promotii de fidelizare constand in bani si intrari la turnee speciale.

  • Bonus PartyPoker – 500 EUR
  • Bonusul PartyPoker este 100% din valoarea primului depozit si se acorda in 10 parti pe masura ce jucati la mesele de poker. Pentru a obtine bonusul trebuie sa acumulati de 8 ori valoarea acestuia in puncte PartyPoints.

PartyPoker este unul dintre cei mai vechi operatori de poker si devenit in momentul de fata poate cel mai mare din lume. Are reteaua proprie de jucatori (foarte numeroasa) si detine un soft modern si usor de utilizat. Sistemele de plata a castigurilor la PartyPoker sunt dintre cele mai rapide (2 zile lucratoare pt. transfer in contul bancar) iar securitatea banilor dvs la mesele de joc este garantata de sistemele antifrauda PartyPoker.

Cuvinte cheie in pagina: , , , , , ,

Comentariile sunt inchise.