Poti castiga la pariuri sportive?

Toata lumea intreaba daca se poate face profit pe termen lung din pariuri sportive. Daca da… atunci cat de multi bani poti sa castigi… cum trebuie sa pariezi …etc. Cu siguranta va sunt cunoscute aceste intrebari sau chiar va stau pe limba.

Raspunsul este DA! Fiecare joc de noroc se bazeaza pe probabilitati. Daca arunci o moneda de 1000 de ori va cadea cu aproximatie de 500 de ori pe marca si de 500 de ori pe ban. Chiar daca nu exact, vom avea totusi in jur de 50% procentaj pentru fiecare fata a monedei. Aceasta este legea probabilitatilor si nu o poate schimba nimeni. In pariuri sportive legea se aplica la fel de simplu… castigi sau pierzi, ai sanse 50% pentru fiecare, la fel ca si in cazul monedei.

Dar cand vine vorba de pariuri sportive atunci poti obtine o rata de castig de peste 50% cu usurinta, asta pentru ca pariurile sportive nu se bazeaza doar pe noroc. Este vorba despre cunostiintele fiecaruia din sport. Teoretic poti ajunge la 100% procentaj de castig dar bineinteles ca asta nu este posibil pe termen lung.

Daca pariezi dupa un sistem sau o strategie, o rata de castig de 30-40% poate sa iti aduca multi bani. Avand in vedere ca 50% se poate obtine doar daca arunci cu banul, ganditi-va la cati bani se pot face cu un procentaj de reusita de 60-70%.

Ca sa iti ridici procentajul de reusita nu trebuie decat sa urmaresti statistici, rezultate, si sa cunosti cat mai multe lucruri despre meciul pe care urmeaza sa pariezi. Pentru asta exista internetul, si partea buna este ca poti sa gasesti orice informatii ai nevoie despre meciurile pe care vrei sa pariezi gratis. Nu este usor, dar cu putina rabdare si o minte cumpatata poti obtine rezultate bune. Desigur poti alege oricand calea usoara… si anume predictiile platite dar va trebui sa stii cum sa-ti administrezi banii pentru a face profit.

In urmatoarele articole din sectiunea de ponturi a site-ului nostru, vom explica niste sisteme de joc prin care se pot obtine profituri considerabile cu un procentaj de castig de numai 40% sau chiar mai putin.

Cuvinte cheie in pagina: , ,

Comentariile sunt inchise.