Africa de Sud a pierdut cu 2-1 in Etiopia

Africa de Sud vs Etiopia / sursa: www.zimbio.com

Nationala Africii de Sud a fost invinsa cu 2-1 in deplasarea din Etiopia si nu mai are nici o sansa de calificare la Campionatul Mondial din 2014

Ultima organizatoare a Campionatului Mondial de fotbal, Africa de Sud, si-a jucat duminica ultima sansa de calificare la turneul final din Brazilia. Aceasta a jucat in deplasare la liderul grupei A, Etiopia, si avea nevoie macar de un egal pentru a mai spera la prima pozitie. Conform site-ului bet365 care are cele mai bune cote pariuri fotbal, Africa de Sud era chiar favorita la victorie in acest meci cu o cota de 2,40. Meciul l-a inceput bine si a deschis scorul in minutul 34 prin Bernard Parker, insa cu trei minute inainte de pauza echipa gazda a restabilit egalitatea prin Getaneh Kebede. Dupa pauza scorul final a fost stabilit de marcatorul primului gol, Bernard Parker, insa de data aceasta a marcat in propria poarta. In urma acestei victorii, Etiopia a ajuns la 13 puncte si nu mai poate pierde aceasta pozitie indiferent de rezultatele ultimei etape deoarece Africa de Sud care ocupa locul doi are doar 8 puncte.

In faza urmatoare s-au mai calificat duminica Tunisia care a remizat 1-1 in Guineea Ecuatoriala, dar are cinci punte avans in grupa B; Coasta de Fildes care a castigat cu 4-2 in Tanzania si a ajuns la cinci puncte avans in grupa C; dar si Egiptul care are punctaj maxim in grupa G. Ultima runda de calificare din zona Africii pentru Campionatul Mondial din 2014 va avea loc in luna septembrie si vor fi cateva meciuri decisive foarte interesante. Cele mai bune promotii fotbal din calificarile pentru Mondialul din Brazilia sunt oferite de bet365.

Comentariile sunt inchise.