Corinthians a castigat Recopa Sudamericana

Castigatoarea Copei Libertadores din 2012, Corinthians, a castigat si Recopa Sudamericana dupa ce a invins-o in ambele meciuri pe Sao Paulo

Joi 18 iulie 2013, Corinthians si Sao Paulo s-au intalnit in mansa retur din Recopa Sudamericana, o competitie in care se lupta castigatoarele Copei Libertadores si Copei Sudamericana din anul precedent. Astfel acum s-au intalnit doua echipe din Brazilia care in 2012 au castigat cele doua trofee, mai exact Corinthians s-a impus in Copa Libertadores, iar Sao Paulo in Copa Sudamericana. In meciul din tur din urma cu doua saptamani, Corinthians s-a impus cu 2-1 chiar in deplasare si astfel era favorita la casele de pariuri online la castigarea acestui trofeu. Si in meciul de pe teren propriu a jucat bine, deschizand scorul in minutul 36 prin Romarinho. Dupa pauza tot Corinthians a controlat jocul si a mai inscris o data in minutul 69 prin Danilo. Astfel scorul final al meciului retur a fost 2-0, iar Corinthians castiga trofeul.

Foarte interesant este faptul ca ultimele trei editii din Recopa Sudamericana au fost castigate de echipe din Brazilia. Poate si la urmatoarea editie va fi o echipa braziliana care sa se lupte pentru trofeu. In acest moment Atletico Mineiro joaca in finala Copei Libertadores, insa a pierdut joi cu 2-0 meciul tur din deplasarea de la Olimpia Asuncion si are nevoit de un meci foarte bun in returul din Brazilia. Acest meci retur va avea loc joia viitoare in data de 25 iulie 2013 si va fi in oferta celor de la bet365, site care are cele mai bune promotii fotbal in competitiile din America de Sud.

Cuvinte cheie in pagina: , , , ,

Comentariile sunt inchise.