Dinamo continua transferurile de la Turnu Severin

Stiri si pariuri Liga 1: Dupa ce i-a transferat deja pe Asanovic, Hasanovic si Thomas de la Turnu Severin, Dinamo vrea sa-l ia si pe Durimel de la aceasta echipa

Echipa Dinamo Bucuresti a inceput campania de achizitii, iar echipa de la care a luat cei mai multi jucatori a fost Turnu Severin care a retrogradat la finalul acestui sezon. Pana acum au fost concretizate transferurile mijlocasilor Antonio Asanovic si Mirza Hasanovic, dar si transferul atacantului Joel Thomas. Toti sunt jucatori tineri si promitatori. Acum un alt jucator care a intrat in atentia dinamovistilor este fundasul francez Alexandre Durimel care are 23 de ani. Acesta a evoluat in sezonul trecut in 17 partide pentru Turnu Severin. Cel mai probabil acesta va veni din postura de jucator liber de contract deoarece are deja un memoriu depus la LPF din cauza restantelor salariale de aproximativ 30 mii euro ce le are de primit de la Turnu Severin. Asa ca in urmatoarea perioada francezul va veni la Bucuresti pentru a-si negocia contractul cu Dinamo.

Pe langa jucatorii de la Turnu Severin, Dinamo s-a mai inteles cu cativa jucatori printre care Alexandru Lazar de la Sportul Studentesc, Abdel Krim Boutadjine de la Pandurii Targu Jiu, Mamadou Camara si Marian Savu de la Unirea Campina. Aceste intariri erau necesare daca tinem cont ca in sezonul trecut Dinamo a avut rezultate Liga 1 foarte slabe si a terminat campionatul abia pe locul 6 la 23 de puncte in urma campioanei Steaua Bucuresti. Astfel dupa foarte multi ani Dinamo nu va fi prezenta in cupele europene.

Cuvinte cheie in pagina: , , , , ,

Comentariile sunt inchise.