Doar egal pentru Romania in amicalul cu Slovacia

Nationala Romaniei a remizat 1-1 pe teren propriu cu Slovacia in cadrul ultimului meci de pregatire inaintea dublei cu Ungaria si Turcia din calificari

Miercuri 14 august 2013, nationalele Romaniei si Slovaciei s-au intalnit pe National Arena in cadrul unei partide amicale. Ultimul meci dintre cele doua avusese loc in 2005, cand tot intr-un amical cele doua au remizat 2-2. Acum slovacii erau intr-o forma slaba, iar in ultimele sase meciuri jucate aveau trei egaluri si trei infrangeri. In aceste conditii, la casa de pariuri sportive bet365, Romania era considerata favorita la victorie in acest meci. Totusi antrenorul Victor Piturca a inceput intr-o formula mai mult experimentala, cu Gaman si Hoban printre titulari. Prima mare ocazie a apartinut Slovaciei, insa sutul lui Sestak a lovit transversala. Apoi Romania a inceput sa controleze jocul, dar fara sa aiba prea multe ocazii. In finalul primei reprize, romanii au reusit sa deschida scorul prin Bogdan Stancu care a marcat cu capul din fata portii. Dupa pauza jocul a fost unul echilibrat si fara prea multe ocazii. In minutul 56, Slovacia a restabilit egalitatea prin Sestak. Pana la final Romania n-a reusit sa-si mai creeze ocazii mari, ci mai degraba a fost aproape sa primeasca gol, insa Tatarusanu a fost atent si astfel s-a terminat 1-1.

Pentru Romania acesta a fost ultimul meci de pregatire inaintea meciurilor cu Ungaria si Turcia din grupa D de calificare pentru Campionatul Mondial din Brazilia. In acest moment maghiarii ocupa locul 2 cu 11 puncte, iar romanii sunt pe locul 3 cu 10 puncte. Acum insa ambele partide se vor desfasura in Romania si vor fi in oferta celor de la bet365, site-ul cu cele mai tari promotii fotbal pe meciurile echipelor nationale. Asa ca Romania are prima sansa la victorie in aceste meciuri decisive.

Cuvinte cheie in pagina: , , , , , ,

Comentariile sunt inchise.