Dortmund a pierdut cu 3-0 la Hamburg

Borussia Dortmund a fost invinsa surprinzator cu 3-0 in deplasarea de la Hamburg din etapa a 22-a din campionatul Germaniei si ramane pe locul 3 cu 42 de puncte

Sambata, Hamburger a primit vizita celor de la Borussia Dortmund in etapa a 22-a din Bundesliga. Oaspetii erau considerati mari favoriti la victorie, dar asta nu s-a vazut si pe teren. Potrivit celui mai bun comentariu live de fotbal Borussia Dortmund a avut posesia mai buna in ambele reprize, dar scorul a fost deschis de Hamburger in minutul 42 prin Jiracek. Apoi si debutul partii secunde a fost mai bun pentru echipa gazda care a facut 2-0 in minutul 58 prin Lasogga. Borussia Dortmund a incercat sa revina in repriza secunda, dar desi a avut multe ocazii nu a reusit sa inscrie nici macar un gol. Mai mult, in primul minut de prelungire a mai primit un gol, marcator Calhanoglu cu un sut de la peste 40 de metri. In urma acestei victorii cu 3-0, Hamburger a urcat pe locul 16 cu 19 puncte, in timp ce Borussia Dortmund a ramas pe locul 3 cu 42 de puncte.

In ultimul meci al zilei de sambata din campionatul Germaniei, Wolfsburg a intalnit pe teren propriu pe Bayer Leverkusen. Echipa gazda a fost favorita la casele de pariuri sportive online si a deschis scorul in minutul 13 prin Dost, dar in ultimul minut al primei reprize oaspetii au egalat prin Sam. In repriza secunda Wolfsburg a fost mai buna si a mai marcat de doua ori. Prima data in minutul 58 prin Gustavo, iar apoi in minutul 73 prin Rodriguez care ratase initial lovitura de la 11 metri. In urma acestui succes, Wolfsburg a urcat pe locul 5 cu 39 de puncte. De cealalta parte, Bayer Leverkusen chiar daca a pierdut a ramas pe locul 2 cu 43 de puncte.

Cuvinte cheie in pagina: , , ,

Comentariile sunt inchise.