Drogba, Barcelona neaga: “Nu suntem interesati”

Didier DrogbaPresedintele clubului blaugrana, neaga ca s-ar afla in tratative cu jucatorul ivorian: „Poate se afla aici in vacanta, cu siguranta nu este aici pentru noi”. Potrivit presei engleze si spaniole, fostul jucator al clubului Chelsea ar fi gata sa rezilieze contractul cu Shanghai in caz de oferta de la un club european important

Barcelona dispune de 40 de milioane de euro pentru noile achizitii, insa clubul neaga ca ar fi interesat de Drogba. Presedintele blaugrana, Sandro Rosell a declarat: „Putem cheltui si mai putin, si mai mult, aceasta nu este o cifra batuta in cuie, insa nu suntem interesati de Drogba. Daca jucatorul se afla aici la Barcelona probabil ca este din motive personale, insa nu are nici o legatura cu Barca”. Acestea au fost cuvintele presedintelui dupa ce postul spaniol TV3 a difuzat stirea ca atacantul ar fi sosit la Barcelona pentru a negocia transferul sau la Barcelona.

Drogba a semnat zilele trecute un contract pana la sfarsitul lui 2014 cu Shanghai Shenhua pentru un salariu astronomic de 13 milioane de euro pe sezon. Astazi, presa engleza si aceea iberica au vorbit despre o intalnire iminenta intre jucator si conducerea clubului Barcelona. In pofida contractului semnat cu Shanghai, jucatorul ar fi liber sa rezilieze contractul multumita unei clauze care ii permite rezilierea in caz de oferta de la un club european important.

In schimb, peste Maneca, clubul Arsenal a pus mana si pe francezul Olivier Giroud, dupa ce il semnase pe Lukas Podolski. „Tunarii” au dat publicitatii un comunicat in care anunta sosirea atacantului francez de la Montpellier. Clubul nu a oferit insa detalii cu privire la suma platita si durata contractului. Giroud vine de la Campionatul European disputat cu reprezentativa Frantei si de la un sezon in care a inscris 21 de goluri in 36 de meciuri in Ligue 1, cucerind titlul cu Montpellier. Giroud, potrivit presei locale, ar fi costat 15 milioane de euro si ar fi semnat cu Arsenal pe 5 ani.

Cuvinte cheie in pagina: , , ,

Comentariile sunt inchise.