Evolutie slaba pentru Rusia la EuroBasket 2013

Nationala masculina de baschet a Rusiei a jucat foarte slab pana acum la EuroBasket 2013, pierzand toate cele patru meciuri din grupa D

Duminica de la ora 15:30, Rusia a intalnit Finlanda in cel de-al patrulea meci de la EuroBasket 2013. Inaintea acestui meci, rusii aveau trei infrangeri, in timp ce finlandezii castigasera doua meciuri si doar unul au pierdut in fata Italiei. Dar chiar si asa, la casele de pariuri sportive online, Rusia era usor favorita, avand o cota de 1,80 la victorie. Rusii au inceput mai bine partida si au castigat primul sfert cu 18-16. Pana la pauza Finlanda a intors scorul si avea 1 punct avans la jumatatea partidei. In sfertul trei Rusia a fost mai buna si l-a castigat cu 16-10, insa ultimul sfert a apartinut finlandezilor care au egalat si astfel a fost nevoie de prelungiri pentru a se stabili invingatoarea. Aici Finlanda a fost mai buna si a castigat 19-16, in timp ce scorul final a fost 86-83. Cele mai multe puncte in aceasta partida au fost reusite de rusul Aleksey Shved, 25 puncte.

In urma acestei victorii, Finlanda a ajuns la 7 puncte in grupa D si este ca si calificata in faza urmatoare. De cealalta parte Rusia a ajuns la a patra infrangere si este eliminata. In ultimul meci din grupe, rusii vor intalni Turcia intr-un duel pentru evitarea ultimei pozitii. De cealalta parte, Finlanda va juca impotriva Greciei. La bet365, site-ul cu cele mai tari promotii baschet la EuroBasket 2013, grecii sunt considerati favoriti la victorie deoarece au o echipa mult mai puternica. Sa nu uitam ca Olympiakos Pireu a castigat in sezonul precedentu Euroliga de baschet masculin.

Cuvinte cheie in pagina: , ,

Comentariile sunt inchise.