Juventus debuteaza cu o victorie, inscriu Lichtsteiner si Pirlo

Campionii Italiei castiga prin doua goluri inscrise in repriza secunda. La al doilea gol a fost necesara interventia arbitrului de poarta

Juventus revine in Serie A asa cum a terminat sezonul trecut, si adica cu o victorie. Campioana in exercitiu a invins-o pe Parma multumita golurilor inscrise de Lichtsteiner (care a marcat si in meciul de debut din sezonului trecut) si Pirlo. Dupa polemicile de anul trecut, in acest sezon au debutat in Italia si arbitrii de poarta, iar unul a trebuit deja sa-si asume responsabilitatile in acest meci. Cel de-al doilea gol al echipei Juventus a fost acordat chiar de unul dintre arbitrii de poarta: Pirlo a executat o lovitura de pedeapsa, iar portarul Mirante a prins mingea dupa ce trecuse de linia portii. Inainte de acest gol, arbitrul de poarta acordase si un penalty lui Juventus datorita faultului lui Mirante asupra lui Lichtsteiner, insa Vidal l-a ratat.

Impreuna cu meciul de ieri, confruntarile disputate de Juventus pe 25 august au ajuns la 5, toate castigate. Una dintre ele a fost si contra gruparii Parma, disputata acum 10 ani la Tripoli in cadrul Supercupei ligii. In acea ocazie meciul s-a terminat la 2-1 multumita dublei lui Del Piero, fostul capitan continuand sa fie prezent in cantecele suporterilor si in aceasta prima etapa a noului sezon.

Juventus a debutat contra gruparii Parma si anul trecut, aceea intrand in istorie deoarece a fost prima partida disputata pe noul stadion al clubului din Torino. In total, Juventus si Parma s-au intalnit de 21 de ori la Torino, gazdele impunandu-se de 13 ori, oaspetii de 5, in timp ce remizele au fost 5.

Cu privire la cote pariuri, Juventus are cele mai mari sanse de a castiga din nou titlul in Italia, urmata de Inter Milano si de AC Milan.

Cuvinte cheie in pagina: , , ,

Comentariile sunt inchise.