Juventus este matematic campioana Italiei

Potrivit celor mai noi stiri si pariuri fotbal, Juventus Torino a invins-o cu 1-0 acasa pe Palermo in etapa a 35-a din Serie A si a devenit matematic campioana Italiei

Duminica Juventus Torino a primit vizita celor de la Palermo in cadrul etapei a 35-a din Serie A. Torinezii aveau nevoie de o victorie pentru a fi matematic campioni cu trei etape inainte de final. Juventus Torino nu a ratat aceasta sansa si a invins-o cu 1-0 pe Palermo, gol marcat de Arturo Vidal in minutul 59 din lovitura de la 11 metri. Pe final Juventus Torino a jucat in inferioritate numerica dupa ce in minutul 83 francezul Paul Pogba a primit direct cartonasul rosu. In urma acestei victorii Juventus a ajuns la 83 de puncte si a pastrat avansul de 11 puncte fata de Napoli care a invins acasa cu 3-1 pe Inter Milano in etapa a 35-a. Cum mai sunt doar trei etape pana la finalul sezonului Juventus Torino nu mai poate pierde titlul. Este al 29-lea titlu national din palmaresul echipei Juventus Torino. Precedentul titlu l-a castigat in sezonul trecut tot cu Antonio Conte pe banca tehnica.

Surpriza etapei a avut loc la Firenze unde AS Roma a invins-o cu 1-0 pe Fiorentina, gol marcat de Pablo Osvaldo in minutul 92. In aceasta partida portarul roman Bogdan Lobont s-a accidentat si a fost inlocuit in minutul 46 de uruguayanul Mauro Goicoechea. In urma acestei victorii AS Roma a ramas pe locul 5 cu 58 puncte, dar s-a apropiat la doar trei puncte de Fiorentina care ocupa locul 4.

 

Rezultate meciuri din Seria A – etapa a 35-a:

 

Sambata          04/05/13         

Chievo             0 – 0     Cagliari

Fiorentina        0 – 1     AS Roma

 

Duminica        05/05/13         

Udinese           3 – 1     Sampdoria

Parma             2 – 0     Atalanta

Lazio Roma     6 – 0     Bologna

Juventus          1 – 0     Palermo

Genoa              4 – 1     Pescara

Catania            3 – 0     Siena

AC Milan        1 – 0     Torino

Napoli                         3 – 1     Inter Milan

Cuvinte cheie in pagina: , , ,

Comentariile sunt inchise.