Kaka bate de trei ori la ușa lui Mourinho

Portughezul continuă să-l lase pe bancă, însă brazilianul continuă să-și demonstreze valoarea: 3 din cele 8 goluri înscrise de Real Madrid contra columbienilor de la Millonarios sunt ale sale

Nu este un meci din Liga Campionilor sau din La Liga, ci doar un amical (trofeul Santiago Bernabeu), însă Kakà profită pentru a se remarca. Înscrie o triplă (în minutele ’13, ’37 și ’60) în fața lui Mourinho și a 30.000 de suporteri, iar Real Madrid se impune cu scorul de 8-0. Mourinho, interpelat de presa despre viitorul brazilianul, răspunde echilibrat: „Kakà a jucat bine, ca restul echipei. Echipa a fost solidă, agresivă si dornică de victorie. Au jucat toti bine și au reușit să obțină un 8-0 contra celor de la Millonarios. Viitorul brazilianului? Răspunsul este același pentru el ca și pentru ceilalți care joacă mai puțin: au demonstrat ambiție și motivație, care sunt elemente importante pentru a cuceri încrederea unui antrenor, iar eu țin aceste lucruri în considerație și când fac lotul pentru meciurile oficiale.”

Fostul Balon de Aur a fost transferat la Real Madrid de la AC Milan în 2009 pentru fabuloasa sumă de 65 de milioane de euro, însă perioada sa în echipa albilor nu a fost precum s-ar fi așteptat. În primul sezon la Real Madrid jucătorul a suferit de pubalgie și a trebuit să se supună unor îngrijiri medicale specifice. Al doilea sezon petrecut la Real a fost caracterizat de alte probleme medicale, și anume de o leziune la menisc, din cauza căreia a trebuit să se opereze, fiind indisponibil timp de 4 luni.

Kakà semnase un contract pe 6 ani cu Real Madrid în 2009 pentru suma de 9 milioane de euro pe sezon.

Casa de pariuri online bet365 vă așteaptă cu ultimele rezultate meciuri din principalele campionate interne și externe.

Cuvinte cheie in pagina: , , ,

Comentariile sunt inchise.