Liga Campionilor si Europa League: Datele tragerii la sorti pentru runda de calificare

UEFA a dat publicitatii data si ora tragerii la sorti pentru runda de calificare in Ligii Campionilor si Europe League. Cele doua competitii vor debuta in luna iulie cu rundele de calificare, care se vor disputa inainte de faza grupelor din luna septembrie. Tragerile la sorti vor avea loc la sediul UEFA din Nyon (Elvetia) pe 25 iunie, incepand cu orele 13:00. Mai intai se vor trage la sorti echipele care vor disputa primele doua runde de calificare in Liga Campionilor, iar cu o ora mai tarziu, acelea care vor disputa prima runda de calificare in Europa League. La orele 15:00 va avea loc tragerea la sorti al celei de-a doua runda de calificare in Europa League.

Cerimonia va fi condusa de Michael Heselschwerdt, directorul departamentului de competitii. Finala Ligii Campionilor va avea loc pe stadionul Wembley din Londra, in timp ce actul final al Europa League se va disputa la Amsterdam.

Campiona Romaniei, CFR Cluj va debuta in turul trei preliminar, iar daca va reusi sa treaca de aceasta faza va disputa play-off-urile. Alaturi de “feroviari” vor evolua in rundele de calificare si moldovenii de la FC Vaslui, care vor trebui de asemenea sa treaca de doua runde pentru a se califica in faza grupelor din septembrie.

In schimb, echipele prezente in Europa League sunt Steaua, Rapid si Dinamo. “Ros-albastrii” vor disputa doua runde preliminare, giulestenii trei, in timp ce Dinamo va juca direct barajul pentru calificarea in faza grupelor.

articol preluat de la microbisti.net

Cuvinte cheie in pagina: , , ,

Comentariile sunt inchise.