Maxi-oferta lui City pentru Ronaldo, Realul refuza 200 de milioane de euro

Potrivit ultimelor stiri sportive, cauza proastei dispozitii a vedetei portugheze s-ar putea datora ofertei echipei Manchester City, care a depasit-o in aceasta vara pe aceea de 180 de milioane facuta anul trecut. Pentru atacant, un salariu de 20 de milioane pe sezon, insa Perez ar fi refuzat oferta faraonica a seicului Mansour

Ziarul spaniol As a dat publicitatii noi detalii legate de momentul dificil pe care il traverseaza Real Madrid cu privire la relatia cu vedeta sa, Cristiano Ronaldo. In aceasta vara, campioana Spaniei ar fi refuzat oferta de 200 de milioane de euro a echipei Manchester City pentru a-l readuce pe atacant in Premier League. Ziarul a mai adaugat ca salariul lui CR7 ar fi ajuns la cifra astronomica de 20 de milioane de euro pe an. “Mesajul” seicului i-ar fi fost transmis lui Florentino Perez de catre impresarul Jorge Mendes, patronul Realul-ui respingand insa asaltul arabului. Aceasta nu este prima oara cand seicul Mansour, patronul echipei Manchester City, tenteaza asaltul la Ronaldo. Anul trecut a oferit clubului din Madrid 180 de milioane de euro, insa oferta sa a fost respinsa si atunci. Cu toate acestea, nelinistea portughezului din ultima perioada l-ar putea determina pe seic sa profite si sa mai faca o tentativa. Seicul este dispus sa ofere sume astronomice insa nu are mult timp, deoarece se stie ca din sezonul 2014/2015 va intra in vigoare fair play-ul financiar.

Pe moment Real-ul rezista si incearca sa rezolve problemele vedetei sale. In timp ce casele de pariuri sportive incep sa speculeze cu privire la echipele la care ar putea fi transferat portughezul, chiar si José Mourinho l-a sunat  zilele trecute pe Ronaldo, punand accentul pe importanta portughezului in cadrul echipei. Cei doi compatrioti au putut discuta intre patru ochi dupa meciul disputat de Ronaldo in reprezentativa Portugaliei. Printre obiectivele echipei Manchester City se afla si „The Special One”, o veche dorinta a seicului. In acest caz insa, antrenorul si-a prelungit contractul cu Real Madrid, iar tratativele pentru a-l readuce si pe el in Premier League se pare ca au fost suspendate.

Cuvinte cheie in pagina: , ,

Comentariile sunt inchise.