Messi este campion si la modestie

Vedeta argentiniana intr-un interviu pentru El Pais a declarat: „Prefer intotdeauna sa castige echipa in locul meu. Voi fi intotdeauna datornic echipei Barcelona”. Despre Real Madrid: „Higuain este periculos”

Stiri fotbal Spania: „Cand ma voi retrage din fotbal sper ca lumea sa-si aminteasca ca sunt o persoana buna la suflet. Imi place sa inscriu, insa imi place mai mult sa am prieteni in echipa”. Cu o saptamana inainte de „El Clasico” cu Real Madrid, Messi a acordat un interviu lung ziarului El Pais, in care a demonstrat o mare modestie: „Si la Barcelona si la nationala Argentinei, meritul a fost al echipei . Fara ajutorul coechipierilor nu as fi castigat nimic”, a declarat Messi. Cat despre obiectivele pe care isi doreste sa le implineasca, vedeta argentiniana a declarat: ”prefer sa castig titluri cu echipa decat titluri individuale”.

Messi este constient ca este datornic echipei Barcelona care l-a lansat in fotbalul profesionist: „Barcelona m-a ajutat sa castig si titluri colective, si individuale. Este o echipa care a scris istorie datorita victoriilor realizate”. Catalanii par sa fi digerat tranzitia de la Pep Guardiola la Tito Vilanova, acesta din urma fiind respectat si de Messi: „Am fost mutumit sa aflu ca Vilanova l-ar fi inlocuit pe Guardiola”, a declarat puricele. „A fost primul care a avut incredere in mine si a fost chiar el acela care m-a lansat in categoria Under 16. Il cunosc bine, è un tip deschis, iti zice lucrurile in fata, imi place”.

Pe final, Messi a vorbit si despre derbyul Spaniei cu Realul lui Ronaldo: „Senzatia cea mai frumoasa este aceea de a invinge Realul, mai ales pentru ca este condiserata o partida foarte importanta. Ei se bazeaza mult pe contraatac iar in atac au jucatori foarte rapizi. Ii cunosc bine pe Higuain si di Maria. Daca Higuain atinge mingea de doua ori intr-un meci, inscrie doua goluri”.

Cuvinte cheie in pagina: , , , ,

Comentariile sunt inchise.