Nigeria – Mexic e finala Cupei Mondiale la sub 17 ani

Nigeria si Mexic s-au calificat in finala Cupei Mondiale la sub 17 ani dupa ce au trecut cu 3-0 in semifinale de nationalele Suediei si Argentinei 

Marti au avut loc semifinalele Cupei Mondiale la sub 17 ani. In prima, de la ora 15:00, Argentina a intalnit Mexicul. La casele de pariuri sportive online argentinienii erau considerati favoriti la victorie. Meciul a fost inceput bine de Argentina care a beneficiat de un penalty in minutul 3, dar Driussi l-a ratat. Apoi peste doua minute mexicanii au deschis scorul prin Ochoa. Acelasi jucator a facut 2-0 in minutul 21. Totul s-a terminat pentru argentinieni in minutul 31 cand Ibanez a primit cartonasul rosu. A sperat sa revina in repriza secunda, dar nu a reusit. Mai mult in minutul 86 scorul a devenit 3-0 pentru Mexic, marcator Granados. Mexicanii mai puteau inscrie o data in prelungiri, dar portarul Argentinei a faultat la marginea careului si a primit cartonasul rosu.

A doua semifinala s-a disputat de la ora 18:00 intre Nigeria si Suedia. In grupe cele doua au terminat la egalitate, scor 3-3. Acum insa echipa africana a castigat destul de usor. In minutul 21 a deschis scorul prin Awoniyi. Suedezii au alergat dupa egalare si astfel pe finalul partidei au mai primit doua goluri. Okon si Ezeh au marcat in minutele 80 si 81, iar Nigeria a castigat partida cu 3-0.

Finalele Cupei Mondiale la sub 17 ani vor avea loc vineri, 8 noiembrie 2013. De la ora 15:00 va avea loc finala mica intre Argentina si Suedia, iar de la ora 18:00 finala mare intre Nigeria si Mexicul. Acestea din urma s-au mai intalnit la aceasta editie in primul meci al grupei F. Atunci nigerienii s-au impus categoric cu 6-1, insa mexicanii nu trebuie scosi din calcule pentru ca sunt campionii din 2011. Cele mai bune promotii fotbal la aceasta finala vor fi oferite de bet365.

Cuvinte cheie in pagina: , , , , ,

Comentariile sunt inchise.