Pandurii a fost invinsa acasa de Dnepr

Pandurii Targu Jiu a pierdut cu 1-0 meciul de pe teren propriu cu Dnepr din cadrul primei etape a grupei E din Liga Europa

Joi seara, Pandurii Targu Jiu si Dnepr s-au intalnit pe Cluj Arena in cadrul primei runde a fazei grupelor din Liga Europa. La bet365, site-ul cu cele mai mari cote pariuri fotbal, echipa ucrainiana era considerata favorita la victorie. Asta s-a vazut si pe teren unde Dnepr a controlat jocul. Nu s-a aruncat insa in atac, ci a preferat sa aiba o posesie mare, 62% in prima repriza. Asa ca scorul a fost deschis de echipa din Ucraina in minutul 38 prin Rotan. Pe finalul primei reprize putea fi chiar 2-0, insa Matheus a ratat incredibil. Dupa pauza jocul s-a mai echilibrat putin, iar echipa gorjeana a avut cateva ocazii, cele mai mari fiind suturile pe langa poarta ale lui Buleica. Pe finalul partidei si Dnepr a mai avut cateva ocazii, dar nu a mai marcat si astfel scorul a ramas 1-0.

In celalalt meci al grupei E din Liga Europa, Fiorentina s-a impus fara probleme pe teren propriu in fata celor de la Pacos Ferreira. La pauza a fost 1-0 dupa golul marcat de Rodriguez in minutul30. Inrepriza secunda au mai marcat Ryder Matos in minutul 67 si Rossi in minutul 76. Astfel scorul final a fost 3-0 pentru echipa italiana.

In urma acestor rezultate, Fiorentina ocupa primul loc in grupa cu 3 puncte, urmata de Dnepr cu acelasi numar de puncte. Urmatoarea etapa va avea loc in data de 3 octombrie 2013 cand Pandurii Targu Jiu va evolua in deplasare la Pacos Ferreira, iar Dnepr va primi vizita Fiorentinei. Cele doua meciuri se vor regasi in oferta celor de la bet365, site-ul cu cele mai interesante promotii fotbal pe Liga Europa.

Cuvinte cheie in pagina: , , , , ,

Comentariile sunt inchise.