Ronaldinho si Flamengo dau semne de despartire

In pofida golului marcat, Ronaldinho a fost inlocuit si fluierat de suporteri in meciul cu Internacional. Nu se intelege nici cu antrenorul echipei, si s-ar putea sa-si continue cariera in China

Stiri sportive Brazilia: Cosmarul lui Ronaldinho continua. Exclus din nationala Braziliei, fosta vedeta aduna prestatii slabe una dupa cealalta. In plus, mama sa, Miguelina, sufera niste probleme de sanatate, iar clubul Flamengo intarzie cu plata salariilor. Iar pentru a completa seria lucrurilor care merg stramb, Ronaldinho a transformat un penalty in meciul cu Internacional, insa confruntarea s-a terminat cu scorul de 3-3, iar jucatorul a fost inlocuit si fluierat de suporteri.

La pauza, cand Flamengo conducea cu 2-1, Ronaldinho a declarat: „Nu este o noutate sa inscriu impotriva lui Internacional, fac acest lucru de cand eram copil”, a spus atacantul amintindu-si de timpurile cand evolua la Gremio, marea rivala a celor de la Internacional. Insa, in repriza secunda, situatia a fost rasturnata: cu toate ca Flamenco a inscris si golul de 3-1 prin Vagner Love, adversarii au reusit sa readuca rezultatul la egalitate, golul de 3-2 fiind inscris dupa ce Internacional l-a deposedat chiar pe Ronaldinho de minge la mijlocul terenului. In minutul 75, Dinho a fost inlocuit, fluierat si insultat de catre suporteri. Joel Santana, antrenorul lui Flamengo, a declarat: „Nu era la inaltimea asteptarilor noastre pe teren, iar eu a trebuit sa fac ceea ce mi-a spus constiinta mea”. Aceasta a fost prima inlocuire a lui Ronaldinho de la sosirea lui Santana pe banca clubului. Potrivit unor indiscretii, Dinho ar putea evolua in China, insa mai intai Flamengo va trebui sa reuseasca sa il vanda.

Cuvinte cheie in pagina: , ,

Comentariile sunt inchise.